Filosofia

L'educació en valors

Des de Sarriart, creiem que l’educació musical és un element que contribueix al benestar de les persones i a la capacitat de desenvolupar-se i expressar-se.

El treball en grup, la comunicació, l’organització, el companyerisme, la solidaritat, la intel·ligència creativa i emocional, l’empatia i la creativitat, entre altres, son competències i valors que es desenvolupen a través de la pràctica musical.

El compromís social

A nivell social Sarriart té una implicació activa amb l’entorn, mitjançant la dinamització de l'espai propi, en el que s'organitzen exposicions, concerts i activitats culturals d'interés general obertes a tot el poble. L'escola també participa i organitza activitats fora de l'espai, buscant sinèrgies amb altres entitats, escoles, associacions i l’ajuntament de Sarrià de Ter.

Algunes de les activitats organitzades fora de l'horari lectiu són les “Jam Sessions de Sarriart” que es duen a terme mensualment al l'auditori de l'escola de múscia i conten amb el suport de l'Associació de Families de l'escola Sarriart (AFA Sarriart). D’aquesta manera es fomenta l’activitat cultural del poble, i la participació dels alumnes en aquestes activitats.